Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:47

Što nas očekuje tijekom dekodiranja srca

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U šest kontakt tretmana vaši osjećaji će se mijenjati ovisno o snazi izvora koja se mijenja i nije svaki dan istog intenziteta i snage. Zbog čega se snaga mijenja nije bitno u ovom trenutku. Za vrijeme i nakon završetka procesa dekodiranja srca u vama će se pojavljivati naleti vrućine i povećat će se cirkulacija u vašem organizmu.

Osjećaj transa, vrtoglavice, ljuljanja otežanosti nogu, zijevanje, intenzivan umor, spavanje u intervalima, probadanja u grudima, znojenje, žarenje i crvenilo na dlanovima samo su neke od popratnih pojava dekodiranog srca koje se otvara prema izvoru.

Intenzivni snovi koji se pojavljuju u nekoliko noći za redom, a u kojima sanjate umrle osobe iz kruga obitelji i prijatelja.  Ovi snovi su intenzivni, ali nisu noćne more i objasnit ću zašto ih sanjate.

Kako na nebu tako i na zemlji je pravilo koje se manifestira tijekom snova. Duše osoba koje su napustile ovozemaljski svijet žive i dalje oko nas i tamo gore. Naša ograničenost je zapreka za bilo kakvom komunikacijom sa njima.

Kad dekodiramo srce i spojimo se s izvorom, nestaje naše ograničenosti vremenom i prostorom pa nam one to daju na znanje.

Nestaju nam bolovi u leđima i kralježnici, oslobađamo se strahova, depresija, potištenosti, neizvjesnosti i strahova od materijalnih ovisnosti, pokreće se lančani proces samoizliječenja svih bolesti od kojih bolujemo, mijenja se naš DNA.

Osposobljeni smo kontrolirano djelovati u svakoj situaciji i prilici, ostvarivati svoje snove i želje pod uvjetom da ne štete drugim osobama. Izvor nam sklanja zapreke s puta i sami bivamo zatečeni i začuđeni kojom lakoćom prolazimo kroz život. Materijalni svijet i život u njemu dobiva drugu dimenziju, mijenja naš pogled i stvarnu situaciju.

Svojim srcem djelujemo na druga srca i u svojoj okolini stvaramo bolji, humaniji i pravedniji život.


Mislim da sam rekao dosta - OSTALO ISPIŠITE VI !

Pročitano 197 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec