Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:49

Zašto bi i VI trebali imati otvoreno srce

Napisao
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Naše srce je prvi organ koji se razvio u majčinoj utrobi, naše srce ima jedinstveni kod i ritam otkucaja. Srce je središte naše osobnosti i našeg djelovanja koje je 5000 puta snažnije od djelovanja našeg mozga. Srce je jedini dio čovjeka koji kad je otvoreno u direktnoj vezi sa izvorom našeg postanka. Srce je generator naših uvjerenja,

emocija i misli koje preko djelovanja razmjenjujemo sa našom okolinom i sa samom silom koja nas je stvorila. 

Ako je naše srce otvoreno naš izvor u svakom trenutku i na bilo kojem mjestu nas prepoznaje i podržava u našim svakodnevnim nastojanjima i djelovanju.

S obzirom da srce nosi jedinstveni zapis vlasnika, osoba kojoj je transplantirano, poprima navike i osobine prethodne osobe, što je dokaz da su sve bitne informacije o nama pohranjene u našim srcima.

Strtno sa svojim srcem !

Naše djelovanje u životu nastaje generiranjem osjećaja u našem srcu, emocije i misli su samo pokretač, a snaga djelovanja proizlazi iz srca.

Samo u srcu možemo pokrenuti proces ozdravljenja, proces promijene i proces kreiranja svega što poželimo. Ako nam je zatvoreno srce nemamo ni jedan posto mogućnosti za ozdravljenje od najtežih bolesti.

NAPOMENA:
Pod otvorenim srcem ne podrazumijevam, veselost, srdačnost, ležernost i ostala uvriježena mišljenja o nečijoj otvorenosti. Pod pojmom otvorenog srca isključivo mislim na vezu srca sa izvorom života ili silom koja nas je stvorila i dvosmjernu komunikaciju koja proizlazi iz te otvorenosti. Upravo ta dvosmjerna komunikacija iscjeljuje najteža oboljenja i ispunjava nam sve ono što tražimo!

Pročitano 180 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 19 Srpanj 2017 15:38

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec