Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Četvrtak, 25 Svibanj 2017 09:11

Srce je izvor istine

Napisao
Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Srce je izvor života i jedini organ u kojem se očituje i gdje obitava sila koja nas je stvorila. Srce svake osobe ima jedinstvenost ( ID KOD ), a istovremeno ima mogućnost izdizanja iznad kolektivne svijesti. Unutar našeg života i kolektivne svijesti, jedino srce ima mogućnost povremenog ili trajnog izdizanja iz same kolektivne svijesti, pa

time i viši način djelovanja. Srce kao generator električnih impulsa ima 5000 puta veću mogućnost i snagu od elektromagnetskog djelovanja mozga. Srce je jedini organ i jedina mogućnost za direktnu komunikaciju ( molitva, želja, djelovanje) sa silom koja nas je stvorila. Dok je molitva, želja ili djelovanje iz otvorenog srca istog trenutka na realizaciji i ostvarenju u samom Izvoru, svaka misao, sugestija ili autosugestija iz uma je virtualna kreacija koja može, ali najčešće nema nikakvu realizaciju kako na nas tako i okolinu.

 

Bez obzira na tlak i broj otkucaja, svako srce u svojoj jedinstvenosti ima KOD koji je jedinstven i služi kao identifikacijski  broj u dvosmjernoj komunikaciji sa Izvorom.

Komunikacija s Izvorom je dvosmjerna po principu uzrok – posljedica. Mi djelovanjem stvaramo uzrok, a odgovor Izvora dolazi kao posljedica našeg djelovanja.

 

U srcu se nalazi kompletan zapis našeg DNK sustava i djelovanjem iz srca mi možemo reparirati ili izmijeniti naš DNK i poništiti reptilski DNK.

 

Emocije kao najdominantnija snaga čovjeka zloupotrebljavaju um i programiraju naše srce stvarajući obrasce djelovanja, ponašanja i reagiranja u svakoj životnoj situaciji. Srce se puni osjećajima koje stvaraju emocije i um do te mjere da u jednoj životnoj dobi osjećamo pritisak, stezanje i određene reakcije koje nam ukazuju na prepunjenost s tendencijom nedostatka samog kapaciteta.

 

U kasnijoj fazi imamo osjećaj vračanja pritiska iz srca prema grlu, vratu i čelu. Mnogi to opisuju kao jak pritisak poput kamena i često se osjeća pečenje od grudiju do vrata. Taj fizički osjećaj je prvi znak da je kapacitet srca ispunjen i da je potrebno izbaciti nakupljene osjećaje. Ako taj fizički osjećaj duže potraje, može prouzročiti niz fizičkih stanja ( bolesti ). Otvaranje srca je jedini stopostotni način za izbacivanje emocija i misli iz srca, dok sve druge medicinske i alternativne terapije, kao i povećana fizička aktivnost mogu pružiti samo trenutno olakšanje kratkotrajnim blokiranjem misli uz sugestivno djelovanje.

 

Visoki pritisak, razne srčane bolesti, bolesti štitnjače, razne autoimune i psihičke bolesti samo su neke od bolesti koje su posljedica prepunjenosti srca osjećajima koje su proizvele emocije i um.

 

Srce je poput računala koje s našim cijelim tijelom, komunicira putem binarnog sustava, provodeći niz najsloženijih operacija u realnom vremenu. Istovremeno se u srce pohranjuju svi prikupljeni parametri vezani za naše psihofizičko zdravstveno stanje.

 

U zatvorenom srcu mi nemamo mogućnosti utjecati na taj program koji se neprekidno izvršava vršeći bilo kakovu korekciju iz unutrašnjosti ( naše tijelo ), ali niti izvršiti bilo kakvu korekciju i utjecaj izvana.

 

Složeni program u kolektivnoj svijesti koji se neprestano odvija u našim srcima nalik je na jedan veliki i složeni algoritam čije svakodnevno izvršavanje mi osjećamo kao izmjenu emocija i misli.

 

U tom začaranom algoritamskom krugu ( petlji ), vrtimo se svakodnevno u krug i nemamo mogućnost izlaza ili neke druge opcije. Fizičkim aktivnostima, meditacijama, osobnim ugađanjima poput konzumiranja hrane, pića, cigareta, gledanja filmova, šopinga i drugih životnih zadovoljština samo za trenutak usporavamo izvršenje tog algoritma, ali ga ne prekidamo i ne reprogramiramo

Pročitano 99 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec