Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:27

Bolest nije stvarnost već samo naša virtualna kreacija

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Bolest je trenutno stanje koje se očituje kao posljedica naših emocija, misli, osjećaja, vjerovanja i djelovanja. Bolest nije naše realno stanje koje nam je ispisano kodom našeg srca. Bolest je naše djelovanje kojim smo sami ispisali svoju virtualnu stvarnost u svom životu. Zašto je i zbog kojeg razloga je stvaramo vrlo je lako, a istovremeno i

jako teško objasniti. To stanje koje mi nazivamo bolešću može biti pokazatelj da smo duži vremenski period svoje djelovanje usmjeravali prema drugim osobama, stvarima i pojavama.

Kad se određeno stanje koje nazivamo bolest zadrži duže vrijeme, želimo maknuti samo bolest, nešto što je posljedica djelovanja. Mi ne želimo promijeniti naše djelovanje, mi od liječnika tražimo da tu bolest koja je zapravo zapreka sadašnjem djelovanju, makne od nas da bi mi mogli nesmetano nastaviti uhodanom stazom i istim djelovanjem.

U molitvi za zdravlje mi samo molimo za zdravlje, a ne molimo za promjenom svega onog što očitava naše djelovanje, ne molimo za promjenom djelovanja koje je uzrokovalo takvo stanje koje nazivamo bolešću.

Naše djelovanje i trenutno realno stanje je samo naša virtualna kreacija koja nema ništa zajedničko sa silom koja nas je stvorila. Bolest je znači nešto izvan univerzalnog nauma našeg stvoritelja. Ona znači da smo se udaljili i da nismo povezani s izvorom na kojem je čista i okrepljujuća voda. Bolest znači da već duže vrijeme pijemo svoj napitak koju smo stvorili strahom, ljutnjom, bijesom, mržnjom ili ohološću.

Po ovome se vidi koliko smo moćni i nalik na stvaralačku silu, kad smo toliko uspjeli promjena napraviti na sebi. Trebamo samo početi obrnuti slijed stvaranja i ponovno se povezati s našim izvorom i silom koja nas je stvorila.

Pročitano 44 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec