Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:36

Postupak i način otvaranja srca prema izvoru života

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ovaj postupak nije nalik ni na jednu drugu tehniku alternativne medicine. Ona je jedinstvena po sebi i zahtjeva primjenu po principima po kojima je stvoren život na zemlji. Svaka sličnost s bilo kojom drugom tehnikom ne smije vas zavarati da se upuštate u nešto za što niste sposobni i  za što niste dobili odobrenje sile života.

Ova se tehnika otvaranja ne uči se na seminarima, ona se ne prenosi i ne može se naučiti. Za nju jednostavno morate biti pripremani od one sile koja vas je  stvorila. Ovo je za sada jedina tehnika na zemlji ( ako se uopće može nazvati tehnikom) koja nije iskrivljena ljudskim emocijama, umom i pohlepnošću. Ona je dolje u mikrokozmosu jednaka kao i gore u makrokozmosu i obratno.

Sam pokušaj prijevare može doći samo od osobe koja nije svjesna sile o kojoj govorim. Otvaranje srca drugoj osobi može prouzročiti prestanak rada vašeg srca ako od sile života niste za to određeni i osposobljeni. 

Za povezivanje životnom silom ne možete otvarati srce jogom, bioenergijom, reikijem, meditacijom ili bilo kojom drugom tehnikom . Srce i put prema izvoru vam može otvoriti samo netko tko je već na samom izvoru odabran od istog izvora.Da bi shvatili ovo o čemu govorim navest ću samo jedan detalj

Osobe s otvorenim srcem zbog ogromne snage i sile, često ne mogu prisustvovati u neposrednoj blizini kad se otvara srce drugoj osobi. Ne mogu jer je prisutna ogromna sila koja ih plaši, ljulja, baca u trans i mijenja ritam srca jer poprimaju ritam osobe na kojoj se radi otvaranje.

Usprkos gornjem i donjem krvnom pritisku, usprkos broju otkucaja srca, svaka osoba na ovom svijetu ima drugačiji ritam otkucaja koji je jako bitan kod otvaranja. Taj ritam je naš kod, naša šifra po kojoj nas sila stvaranja raspoznaje i traži u gomili. To je naš jedinstveni  ID broj koji dobivamo s rođenjem i prati nas cijeli život, pa i kad obolimo na srce i imamo bradikardiju ili tahikardiju.

Pročitano 80 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec