Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:38

Snagom srca možete ostvariti sve što želite

Napisao
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Za razliku od klasičnog obrazovanja koje vas uči kako da se ostvarite u svom zvanju i kako da služite pojedinim interesnim skupinama, ne društvu kao cjelini već uskim interesnim grupacijama. Uče vas brojnim formulama  i brojnim statističkim podacima koje ne možete primijeniti u svakodnevnici za svoju dobrobit. Vaš um je osposobljen da

interesnom slobodom i naučenim znanjem izgrađuje sustav do neslućenih visina, isti onaj sustav koji će se vas bezobzirno odreći kad mu više nećete biti potrebni.

Dvije najvažnije stvari vas nitko nikada nije učio, a to su: kako biti zdrav i kako biti sretan. Dvije stvari koje bi ugrađivanjem u društveni sustav isti izgradili još bolje i kvalitetnije, ali bi tim znanjem sustav izgubio moć upravljanja nad vama.

Tijekom svog života naše djelovanje se provodi kroz dva uska smjera, prvi znanstveni i drugi vjerski. U znanstveni spada naše obrazovanje, radno mjesto, svaka znanstvena i informatička informacija, sve materijalno, vidljivo i opipljivo. Vjerski dio je bez obzira na vjersku pripadnost, naš duhovni život, naša vjerovanja i naša uvjerenja koja nas vode kroz život.

Ta dva osnovna djelovanja isprepliću se u svojoj dominaciji i mijenjaju se tijekom čitavog našeg životnog vijeka. Kroz ta djelovanja, znanja ili iskustva mi rješavamo naše probleme na koje nailazimo u svom životu i životima naših najbližih.

Kad se razbolimo ili postanemo nesretni shvatimo da znanost nije pronašla rješenje za naš problem. U vjeri nas misli vrte u krug do samog preispitivanja snage vjerovanja kad ne riješimo problem.

Snaga srca - Power of heart i therapy strenght of the heart - terapija snagom srca nas oslobađa svih bolesti i njezinom primjenom omogućavamo sebi da budemo zdravi i sretni. Snagom srca spoznajemo snagu vjere i shvaćamo da smo daleko ispred znanosti i tehnologije

Pročitano 125 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec