Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:41

Stvarno stanje je samo realna sadašnjost

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Stvarno stanje je realno sagledavanje sadašnjeg trenutka u kojem se nalazimo. Naša stvarnost je upravo tu i sada, a uvelike je uvjetovana prošlošću i događajima iz prošlosti. Naša vjerovanja, uvjerenja i djelovanja karakteriziraju sadašnjost. Stvarno stanje sadašnjeg trenutka je virtualni privid i ljudsko ograničenje u odnosu na vrijeme i

prostor.

Emocije, misli i osjećaji mogu i najčešće nas vežu za prošlost i neko ranije vrijeme. Mnogi zbog raznih životnih trauma cijeli svoj život prožive u prošlom vremenu jer mislima, emocijama i osjećajima neprekidno proživljavaju i izražavaju jedan period svog života koji se kalendarski odigrao u prošlosti.

Iz ovog saznanja proizlazi da čovjek i život na zemlji nije vezan za vrijeme i prostor što znači da ako smo okovani i vezani za prošlost imamo i sve mogućnosti da promijenimo budućnost i sadašnjost. Upravo ovdje se nalazi misterij vremenskog ograničenja zbog kojeg smo bolesni, nesretni i zbog kojeg čovječanstvo pati.

Ako smo naučili i spoznali da je prošlost jednaka sadašnjosti, trebamo naučiti da je i budućnost jednaka sadašnjosti. Virtualni život ne prepoznaje kalendarski sadašnji trenutak i jedino virtualnim stvaranjem budućnosti mijenjamo realno stanje sadašnjosti i stvarno stanje.

 

Zašto smo bolesni i kako izliječiti bolest?

Danas se više nego ikada u znanstvenim krugovima sve bolesti objašnjavaju kao psihosomatska posljedica djelovanja stresnih situacija iz prošlosti. Zar iz toga realno ne proizlazi da je bolest djelovanje prošlog vremena.

 

Samim time mi ne možemo bolest izliječiti ako je liječimo sada u virtualnoj sadašnjosti kao što se ni sijanjem žita ne oslobađamo gladi trenutno SADA.

Bolest je samo trenutni osjećaj djelovanja prošlosti pa je možemo izliječiti samo virtualnim djelovanjem na našoj budućnosti.

 

"SAMO NEVEZIVANJE ZA SADAŠNOST MOŽE

PROMIJENITI PROŠLOST I KREIRATI BUDUĆNOST"

Pročitano 114 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec