Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:43

Što konkretno dobivamo otvaranjem srca

Napisao
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Izvor našeg života i sila koja nas je stvorila nema ograničenja u svojoj moći i kreaciji, mi smo ionako njezino djelo i povezani s njom možemo nadmašiti sva ograničenja koja smo sami sebi usadili u svijest. Teško je ovdje nabrojati sve mogućnosti i dobrobiti otvorenog srca jer ih ni ja još nisam sve spoznao. Najveća dobrobit je jer ozdravljuje

sve vrste psihičkih i fizičkih bolesti s kojima se bezuspješno danas borimo.

Nakon samog dekodiranja srca drastično nam se popravlja cirkulacija, regulira metabolizam, nestaju bolovi u leđima i ispravlja kralježnica.

Možemo pomoći bolesnoj osobi bez obzira na njezinu trenutnu udaljenost od nas. Kod bolesti djece možemo snagom svog srca riješiti njihove zdravstvene probleme. Otvorenim srcem kad smo zdravi preventivno djelujemo i sprječavamo moguća oboljenja

Rješava nas boli, depresija, patnji i mijenja naš karakter da budemo bolji i kvalitetniji prema svojoj okolini. Mijenja naš izgled i vraća nam mladenački izgled nekoliko desetaka godina unazad.

Vrijeme oporavka nakon ozljeda i sportskih povreda skraćuje i do deset puta. Povećava snagu za nekoliko puta kod sportskih aktivnosti  i fizičkih napora.

Mijenja boju kose, mijenja sijede, vraća koži tonus, povećava obim ženskih grudi, rješava nas pretilosti, moguć ponovni rast zubi u poznim godinama i što još više reći, jer ne postoje nikakva ograničenja.

Otvorenim srcem rješavamo svoj materijalni status, sve nedostupno nam postaje ubrzo moguće i ostvarivo. Otvorenim srcem i vezom sa izvorom za nas nema nemogućeg.

Pročitano 167 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec