Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017 20:44

Kako ozdraviti – kako izliječiti najteže bolesti

Napisao
Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Svi koji se u životu susretnu s bolešću, bilo svojom ili bolešću njima dragih osoba, barem jednom su se upitali kako ozdraviti ili kako izliječiti neku bolest. Iz neznanja, nemara ili pak indiferentnosti svakodnevno gubimo borbe s najbanalnijim tegobama, ali na žalost i drage osobe. Svaki gubitak u  vlastitoj nemoći i neznanju, prihvaćamo kao

jedinu realnu opciju, kako bi zapravo samo potvrdili opravdanost predaje i ne djelovanja.

 

Sve što pokrećemo u cilju rješavanja bolesti i problema, pokrećemo izvana ( medicina, alternativa, prehrana i ostalo). Često su ti vanjski utjecaji i promijene previše slabi da izazovu promjenu u bolesnom organizmu, to su samo sjemena koja pokušavamo zasijati na tlo našeg organizma. Što je sa našim tlom… dali smo ga uopće pripremili za sjetvu, kako će i najkvalitetnije sjeme niknuti na nepripremljenom tlu.

 

Dekodiranjem srca do kompletne promijene, stvaranja, rješavanja i uspjeha.

Vi ne morate gubiti borbe i drage osobe, trebate samo odlučiti i pokrenuti se. Pročitajte detaljno portal, saznajte zamke emocija, zablude uma i snagu srca. Pročitajte svjedočanstva onih koji su svoj život uzeli u svoje ruke i Vi uzmite svoj u svoje.

Pročitano 290 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017 21:14

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec