Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Utorak, 13 Lipanj 2017 06:31

Darwinova teorija o postanku je nametnuti model života

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Nakon što je i Sveta Stolica priznala da je Teorija evolucije u skladu s Biblijom, ateisti i agnostici još su više sigurni u prirodnu selekciju i opravdavaju sva svoja djelovanja kao borbom za opstanak. Zašto u današnje vrijeme moramo raditi selekciju na način da uništavamo one koji su slabiji, zar svatko nema pravo na život. Živimo u vremenu kad

ne pečemo kruh više, već lišavamo živote da bi taj kruh dobili mi a ne netko drugi. Izgleda da smo danas ipak bliže teoriji o  evoluciji, ali u obrnutom smjeru od onog po Darwinovoj teoriji.

Znanost nas uvjerava da danas ima odgovore na sva pitanja, a nema vjerodostojnu teoriju o samom postanku čovjeka. Znanost je dobra ali nema odgovor na ljudsku patnju, glad, bijedu, ratove, siromaštva, ekološke katastrofe. Znanost ima odgovore na sve ono što je izvan nas, ali nema ni na jedno pitanje koje se odnosi na nas, ljude, čovjeka.

New Age sljedbenici su nas uvjeravali još prije deset, dvadeset godina da svakodnevno meditiraju za mir i dobro, a gle nikad čini nam se u zadnjih pedesetak godina nije bilo gore.

Lijekovi koji su pronađeni, ubrzo su zabranjeni i povućeni s opticaja, a svakodnevno čitamo kako je pronađen novi lijek koji će nas riješiti određene bolesti.

U toj prirodnoj selekciji gledamo samo svoj interes i boli nas briga za onog do nas. Ulicom bezbrižno i bez ikakvih emocija, poput životinja prolazimo kraj osobe kojoj je pozlilo jer žurimo, nemamo vremena zaustaviti se i pomoći joj. Žurimo, da žurimo nezaustavljivo svome kraju, što možda i nije loše s obzirom kako djelujemo i kako se odnosimo prema svemu što nas okružuje.

Svakodnevno progovaramo o nepravdi, ali pojedinačno ništa ne činimo da nešto promijenimo. Ne samo da pasivnim promatranje podržavamo propast već i aktivnim sudjelovanjem radimo protiv bližnjih, susjeda, kolega na poslu, prijatelja i znanaca.

Umjesto da uživamo u zdravlju, miru, sreći i blagostanju, mi se pretvaramo u moderne gladijatore. Uzimamo preko mjere i više nego što nam je potrebno, uzimamo nekom i ono što nam ne treba i nikad nam neće trebati.

Pročitano 100 puta

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec