Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Četvrtak, 25 Svibanj 2017 13:28

Emocije su izvor moći koje nas pokreću u životu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Kad emocije promatramo na staničnoj strukturi vežemo se za naša iskustva i dvije temeljne opcije za koje smo u životu sposobni, a to su ljubav i ono što smatramo njezinom suprotnošću. Radost mržnja i mir nisu kao što mi smatramo emocije već osjećaji koji proizlaze korištenjem samih emocija. Emocije su izvor moći koje nas pokreću u

životu. Ljubav ili strah pokretačka su sila koja nas podiže uz zidove otpora i izbacuje preko granica koje nas sprečavaju da ostvarimo svoje snove, ciljeve i želje. 

Mi moramo naučiti kanalizirati i fokusirati moć emocija da bi nam mogle služiti u životu. Ako nemamo jasno zacrtan smjer, naše emocije će se raspršiti i postati kaotične. Svi smo svjedoci nekih osoba u našoj blizini koje u životu funkcioniraju isključivo na temelju emocija.

Emocije su ogromna sila koja prebiva u svakom živom biću, one imaju dominaciju nad našim umom i lako će ga porobiti i učiniti svojim slugom. Naš um će i najsurovija naša djelovanja opravdati i pod utjecajem emocija pokušati objasniti kao nešto što je imalo opravdan uzrok za naše nelogično djelovanje.

Emocije nas mogu ostvariti do neslućenih visina, mogu nas izdići iznad svake prepreke u životu, ali i uništiti i sravniti sa zemljom kao da nismo nikad ni postojali. Emocije proizvode najsnažnije osjećaje iz kojih svakodnevno djelujemo, a osjećaji su naša stvarnost u stvarnom i virtualnom svijetu.

 

Kako pobijediti destruktivne emocije?

Samo otvoreno srce za prihvaćanje novih osjećaja može promijeniti naše emocije i okrenuti ih u ispravnom smjeru da nam služe kao ogromna stvaralačka sila u svakodnevnim djelovanjima.

Postoje dva načina emocionalnih djelovanja kroz koja ostvarujemo svoja ostvarenja. Prvi je način nižih energija u kojem emocije dominiraju nad našim umom i osjećajima i drugi gdje osjećaji i um kontroliraju naše emocije.

 

 "Emocije koje proizlaze iz kontroliranog osjećaja otvorenog srca liječe najteže bolesti,

mijenjaju najbezizlaznije životne situacije i vrše promijene u nama i našoj okolini."

Pročitano 276 puta

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec