Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Četvrtak, 25 Svibanj 2017 13:29

Misli su samo sustav za navođenje emocija

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Misli djeluju iz gornjeg dijela središta našeg  tijela, a povezane su s logikom i komunikacijom. Dok emocije predstavljaju izvor moći, misli su samo sustav za navođenje emocija koje ih usmjeravaju i fokusiraju na precizan način. Misli ne predstavljaju stvarnu

silu nečega što je stvarno i što se događa u našem životu već samo potencijalnu silu koja nije u stanju ni svaku misao koja nam proleti glavom očitovati u realnom vremenu.

Naše misli su srećom samo prolazne i one su samo kratki uvidi u ono što će biti, što bi moglo biti ili što je već bilo. Misli su vezane uz emocije iz prošlog vremena i trenutne emocije iz realnog vremena ih samo nakratko uspiju skrenuti s vraćanja na prošlo vrijeme.

Mi ne bi mnogo pogriješili kad bismo naše misli definirali kao okove prošlog svršenog vremena. Međutim znajući da je ovaj svijet ipak virtualni i da nije ograničen vremenom i prostorom, možemo objasniti činjenicu da u sadašnjem kalendarskom vremenu proživljavamo uz misli vođene emocijama prošlo kalendarsko vrijeme i sve događaje i djelovanja iz tog prošlog vremena.

Misli vođene logikom mogu samo vrtjeti prošle događaje i djelovanja, odnosno situacije koje se nalaze u bazi iskustva naše memorije u mozgu kao nešto što smo već iskusili. Misli ne mogu promijeniti našu stvarnost jer ne mogu zamisliti nešto što predstavlja drugačiji obrazac od  onog koji se nalazi u njima samima.

 

Misli, želje, afirmacije i molitve

Iskustvo afirmacija savršen je primjer na koji način funkcionira moć naših misli. Mnogi od vas afirmacije ponavljaju svakog dana, išarane na papirićima i prilijepljene na ogledalo u kupaonici, na frižideru, iznad kreveta i na radnom stolu. Stotinu tisuća puta dnevno ponavljate afirmacije s nadom ostvarenja, a kad vas pitam dali uistinu djeluju…?, Vi mi tada odgovarate, … ponekad DA, a najčešće…NE.


Misli, molitve, želje i afirmacije izražavate svakog dana i stalno se pitate zašto se ne ostvaruju. Ne ostvaruju se iz razloga što je vaše srce zatvoreno i nema snagu za prihvaćanje umu nečeg nepoznatog, a to je osjećaj ostvarenja tog istog za što vežete misli, želje, afirmacije i vaše molitve.

 

UM I MISLI IZ NIČEGA NE MOGU STVORITI NEŠTO !

 

Pozitivno razmišljanje je samo dobra ideja koja bi bila ostvariva kad bi dolazila iz pozitivne polazne sadašnjosti...

Da li pozitivno razmišljam da sam sit kad sam gladan, da sam zdrav kad sam bolestan, ...ne ja samo sanjam o željenoj promjeni unaprijed znajući da se snovi rijetko ostvaruju..

Pročitano 210 puta

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec