Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Četvrtak, 25 Svibanj 2017 13:33

Osjećaj je rezultat sjedinenja misli i emocija

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Kad spomenem riječ osjećaj gotovo istog trenutka vama misli krenu na emocije, a emocije i osjećaj nisu isto, Ovakvo krivo razmišljanje nas zavarava i kroz krivu pretpostavku lažnih osjećaja zapravo kroz život djelujemo emocijama. Misao bez pokrenutih

emocija samo je misao, ona po sebi nije dobra ni loša, ni pravilna ni pogrešna. Sama kaotakva misao nema utjecaja i svako njeno djelovanje ostaje samo u umu, kao nešto što bi moglo biti, a ostaje izgubljeno u vremenu, bezopasno i sasvim nemoćno.

Samu misao bez emocionalne pokretačke sile koja bi je ostvarila možemo nazvati tek pustom željom. Iako su su dobronamjerne, naše želje nemaju velikog utjecaja na naše tijelo ili svijet koji nas okružuje, sve do onog trenutka dok ih ne osvijestimo.

Kad sjedinimo misli našeg uma i snagu emocija, tada možemo stvoriti osjećaje. Mislim da ste shvatili da je osjećaj zapravo sjedinjenje naših misli ( ono što mislimo ) s pokretačkom snagom ljubavi ili straha koji prate samu misao. Nadam se da vam je sada jasnije što su osjećaji i kakva je razlika između osjećaja i emocija, pa i samih djelovanja koja proizlaze iz osjećaja u odnosu na one koje proizlaze iz emocija.

Iako u stvarnosti postoje dvije temeljne emocije, ljubav i strah, mi možemo doživjeti beskonačan broj osjećaja i oni kao takvi mogu izliječiti vaše tijelo i mogu promijeniti vašu stvarnost.

 
Emocije, um i osjećaji

Naš um je zadužen za pomoć oko stvaranja kreativnih osjećaja koji kroz djelovanje donose promijene i stvaraju novonastala stanja po našoj želji, a drugačija u odnosu na početna polazišta.

To bi bilo predivno i lako kad emocije ne bi upravljale našim umom i u velikoj sebičnosti neprekidno zbunjivale i zavaravale naš um.

Osjećaj stvaranja i promijene kad je ispravan i dobar po nas, zapravo je univerzalan i u skladu sa svim što nas okružuje, zato i kao takav ima moć stvaranja i promijene okoline i nas samih.

Emocije koje nas zavaravaju predstavljajući se kao osjećaji, nisu ništa drugo već velika sebičnost koja je individualna i kao takva ni ne može  promijeniti nešto u okolini jer je u polazištu individualnosti izolirana od same okoline….

 

Uvjerenje je samo jedan oblik osjećaja koji je intenzivan i snažan pa može pokrenuti djelovanje u nama...

Ne djelujte iz emocija pod izgovorom osjećaja jer u takvom prepoznatljivom djelovanju ostavljate potpis sebičnosti...

Pročitano 155 puta

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec