Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Četvrtak, 25 Svibanj 2017 13:35

Vjera je osobna stvar svakog pojedinca koja ne potvrđuje ništa

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Bog kao stvoritelj neba i zemlje stvorio je sve živo i neživo. Ova nam je teorija postanka svima dobro poznata. Stvorivši Adama da mu ne bude dosadno, Bog je stvorio i Evu. U Edenskom vrtu bili su sjedinjeni s Bogom, ali je Adam donio lošu odluku i na

nagovor Eve uzeo jabuku iz zabranjenog stabla. Adam je pokvario Božju sliku u sebi i svoj grijeh je prenio na svu svoju djecu, uključujući i nas Danas mi još uvijek nosimo Božju sliku, ali nosimo ožiljke grijeha. Posljedice grijeha pokazujemo mentalno, moralno, društveno i fizički.

Ne želim ovo teoriju potvrđivati i nametati, a najmanje što bih želio bilo bi demantirati je. Moja vjera kao i vjera svakog drugog pojedinca je njegova osobna stvar, odluke, spoznaje i iskustva.

Mnogi danas ljube oltare, redovito idu u crkve ( da bi bili viđeni ), ispovijedaju se i pričešćuju, a već po izlasku iz crkve spremni su djelovati, ogovaranjem, mržnjom, ohološću i svim drugim grješnim postupcima.

Svakodnevno prizivanje Božje milosti, a istovremeno činiti zlo drugim ljudima, uništavati nečije živote, egzistencije, narušavati im zdravstvena stanja, pa zar je to po Božjoj volji. Oni koji se često pozivaju na Boga očito to čine iz samog straha da se još više ne udalje od njega.

Kao da je danas moderno imati svog privatnog Boga, tako se pojedinci ponašaju jer navodno će im on u svojoj dobroti i milosti uvijek oprostiti sva zlodjela koja čine drugim ljudima.

Mijenjate svoj izgled koji vam je dao Bog raznim estetskim operacijama, griješite kad o nekima ružno mislite, činite smrtni grijeh kad optužujete i lažete, nanosite zlo svojim djelovanjima i propuštate pomoći drugima kad ste u mogućnosti da im pomognete.

Ako zaista vjerujete, zašto ne ozdravite, ako vjerujete, zašto se bojite, ako vjerujete zašto i vi ne činite čuda….? DA svatko bi se danas morao više nego ikada zapitati da li vjeruje, u što vjeruje i da li ispravno vjeruje.

Danas se samo igrate vjerovanja, i prizivate Boga samo kad dođete do ruba, a dali ste se ikada zapitali što nije u redu s njim ili vašim odnosom prema njemu.

 

MOŽDA DANAS IPAK NE LJUBITE PRAVOGA BOGA OD PRAVOGA BOGA!

Pročitano 136 puta

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec