Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Slušajući GVM radio suprugu se normalizirao tlak

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Željela bih napisati iskustvo moga muža koji samo i isključivo sluša program GVM radija kada je u mogućnosti, i što, kako on kaže, živi ono što mu govorim da sam čula u  emisijama Snagom srca. Prije nešto više od godine dana na redovnom liječničkom pregledu mužu je ustanovljen povišen krvni tlak, nakon toga upućen je kod specijaliste

na pretragama koje su pokazale laganu aritmiju srca a tlak mu je tada bio u vrijednostima 160-195/100-120. Prepisana mu je svakodnevna terapija za srce i jednom na tjedan za tlak.

Obzirom da mu nije na ruku često ići kod liječnice na kontrolno mjerenje tlaka, prije tri mjeseca smo kupili tlakomjer pa je sam počeo kontrolirati i mjeriti tlak  nekoliko puta na tjedan u različito vrijeme. Sada su te vrijednosti u rasponima od 106-120/70-85. Terapiju redovno koristi a koncem ovog mjeseca ide na kontrolni specijalistički pregled.

Odnosi sa mužem su drugačiji nego su bili mada se još uvijek povremeno javlja onaj „stari“ u njemu. Ja jesam, osjećam da sam drugačija, hrabrija, lakša u glavi, bezbrižnija, ali ponekad sebe uhvatim kako me pogodi i oslabi njegovo ponašanje. Tada se odmičem, mislim na druge stvari, pokušavam biti praznog uma usmjeravajući misli na bilo što da  me veseli.

Sin koji je imao jako izražene alergije svakog proljeća, kihanje, curenje nosa, upale očiju a najgore je bilo gušenje, ove sezone je to prošlo puno lakše i što je najvažnije nije bilo gušenja. Radi u školi kao profesor i uz redovne obaveze obavlja još i puno više pa se događa da je u školi po cijele dane, ravnateljica mu je obećala za ovu školsku godinu imenovanje Mentora škole što bi bila određena satisfakcija za sav trud koji ulaže prema svemu što radi. Jedan pomak se dogodio prije nekoliko dana kada je mislio da se zbog školskih obaveza treba ranije vratiti u Zagreb, međutim kada je  ravnateljica poslala službeni e-mail obavijest profesorima sa rasporedom dolaska, njegov termin je tri dana kasnije od ostalih.

I na kraju, najvažnije, Berislava poznajem jaaaako dugo, sve što je kazao davno prije točno je tako bilo i tako je. Hvala.

 

S poštovanjem,

Ljiljana Urek

Pročitano 187 puta

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec