Kontakt: 385/91 5444 260

 

 

Otvorenim srcem na izvor života
Berislav Hermeščec - liječenje svih vrsta bolesti kao i rješavanje svih životnih problema i odnosa na najprirodniji način.

kako liječiti bolesti

tajna liječenja bolesti

kako izliječiti bolest

liječenje bolesti

liječenje neizlječivih bolesti

Draga Ivana i Bero - Čovjek sa velikim srcem

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Ponovno imam potrebu podijeliti događaje sa Vama. Ne znam da li je to bitno i da li je uopće povezano sa snagom srca jednostavno čudno mi je bilo. Tijekom tjedna mi se čini da je sve normalno – par puta me je toplina oblila ali ne toliko puta kao prošli tjedan, par puta su me kapci jako svrbjeli – baš gornji kapci (nikad do sada nisu) i par

puta me je držala na kratko bol u predjelu srca ( moja uobičajena „kao mantra“ koju ja sebi ponavljam kada me zaboli nešto ili se čudno dogodi je „srce sve mijenja...srce sve može...srce sve liječi...“ i tada prođe ).

 

Sve to mi se činilo normalnim i prirodnim no u subotu ujutro između 8 i 9 dok sam slušala radio u autu na momenat se netko ubacio u frekvenciju (ličilo je na muški glas) i ne bih obraćala pažnju da 7-8 minuta kasnije i 15km  dalje od tog mjesta (dakle gdje nije bilo ni brodova ni drugih vrsta radio emitiranja) se ponovo na momenat netko ubacio u frekvenciju (ovaj put je ličilo na ženski glas)...dobro...i to je prošlo – malo neobično ali objašnjivo. Medjutim popodne izmedju 17 i 18 sati uhvatio me je san i ja sam odspavala do 7 i 20 ujutro! Skoro 14 sati ?! E to mi nije objašnjivo, znam dosta spavati ali toliko baš nikad nisam ( možda u mladosti jednom nakon 3 neprospavane noći)...i nisam ništa radila da bih se premorila...Cijeli jučerašnji dan sam bila kao Asterix na čarobnom napitku – puna energije.

 

No, dobro, sve bih to još nekako objasnila ali noćas (ne znam koje doba je bilo jer sam samo osjetila da je u redu i nastavila spavati) me je probudilo neki jaki metalni zvuk sličan onome kao kada se naštimavala frekvencija na starim radijima ali jako i prodorno, dovoljno prodorno da me probudi. Eto – ne znam da li Vam zvučim smiješno, ali morala sam Vam ispričati to. Živim na prilično tihom mjestu i nema čudnih zvukova osim mora, vjetra i mirnih susjeda pa mi je ovo, onako zaredom , par neuobičajenih događaja bilo čudno.

 

Inače ja se odlično osjećam, popravljaju mi se stvari na koje više nisam ni obraćala pažnju.

 

Puno puno Vam hvala na svemu!
Imate prekrasna srca!
Lijep pozdrav i veliko HVALA od srca, Slavica V.

Pročitano 150 puta

Radio terapija

Tretmani Snagom srca putem GVM internet radia provode se svakog ponedjeljka za vrijeme trajanja emisije Snagom srca. Emisija Snagom srca emitira se svakog ponedjeljka od 20.00 do 22.00 sati u programu GVM radia. Mnogi slušatelji su sudjelujući u ovoj emisiji izliječili najteže bolesti i oboljenja. Registrirate se i prijavite prije početka emisije, aktivno sudjelujte u komentarima i uvjerite se u moć i snagu srca..

opširnije....

Direktan tretman

Direktan tretman snagom srca provodi se jednom sedmično dolaskom osobe i direktnim kontaktom. Direktan tretman provodi se kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih psihofizičkih problema i poremećaja. Duljina i intenzitet tretmana snagom srca, ovisi o osobi i samim zdravstvenim problemima tretirane osobe.  Tretmani su jakog intenziteta i osoba nakon završenog tretmana još neko vrijeme prije...

opširnije....

Tretman na daljinu

Tretmani na daljinu Snagom srca provode se sa osobama koje zbog zdravstvenog stanja nisu sposobne dolaziti na individualne tretmane ili zbog velike udaljenosti nisu u mogućnosti dolaziti na tretmane. Prilikom tretmana na udaljenosti moguć je kontakt telefonski ili preko Skype veze, moguć je tretman uz pomoć slike, imena, prezimena i datuma rođenja osobe i kod najtežih oboljenja preko DNK uzorka ..

opširnije....

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu....


opširnije....

BERISLAV HERMEŠČEC
with an open heart to the source of life

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 09.00 do 12.00
Utorkom:          od 09.00 do 12.00
Srijedom:          od 09.00 do 12.00
Četvrtkom:        od 09.00 do 11.00
Petkom:            od 10.00 do 12.00
‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑
ili prema ranijem dogovoru

Kontakt isključivo pozivom, na SMS poruke ne odgovaram....

091 5444 260

PARTNERI

 

Obrt za ostale djelatnosti humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

 

OIB: 92843044388

MB: 92253725

 

Tel.: 091 5444 260

 

Copyright © www.berislavhermescec.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec